mark-516277_1920

Zullen we beginnen?

Als klant bepaal je zelf je samenwerkingsvorm met DD Soulutions. Je kunt ons op urenbasis inhuren, bijvoorbeeld voor een adviesgesprek. Of op trajectbasis, om een concept binnen de organisatie uit te waaieren. Ons innovatieabonnement geniet een opkomende populariteit: tegen een vast bedrag per maand blijft de aandacht voor vernieuwing gewaarborgd. Je kunt mij en mijn team afrekenen op innovatief rendement. Dit abonnement is per maand opzegbaar. Tenslotte is er de op maat gesneden offerte. Hier kunnen we zelfs een eventuele subsidieaanvraag inpassen.

A smarter way to do things

Dus zoek je vernieuwing? Blijf dan niet op een eilandje zitten. Leg je business development case aan mij voor in een oriënterend gesprek, en er volgt een voorstel waar je iets mee kunt. Samen slaan we bruggen. Zoeken we interessante verbindingen met andere bedrijven of instanties. De innovaties die hieruit voortkomen kunnen maatschappelijke en commerciële invalshoeken overstijgen. Of gebruik maken van de actualiteit. Dwars door bestaande afdelingsstructuren heen steken. Zelfs een hele nieuwe branche openen. Ben je er klaar voor? Ik ook!

 

Hier wil ik meer over weten >

009-people-1

Hoe kan het dan beter?

De succesvolste bedrijven van dit moment vernieuwen telkens opnieuw. Een proces dat stoeit met strategische vragen. Waarom doet onze organisatie dit? Hoe kan het beter, sterker, met meer passie? Bezieling is waar het vaak om draait. Ontdek de waarde van een persoon of organisatie, of vind die terug, en je bent verzekerd van een stabiele pijler om creatief te ondernemen. Met een welhaast onuitputtelijke krachtbron. Succes gegarandeerd!

Daarna gaan we aan de slag. Een breed scala verandermodellen en tools staat ons ter zijde. Het Golden Circle principe van Simon Sinek, LEGO SERIOUS PLAY®, de LEAN-methode en het Agile-principe; we kennen ze en gebruiken ze. Prachtig! Maar uiteindelijk is het vooral een kwestie van je creativiteit de vrije loop laten. Van je gevoel volgen en je boerenverstand gebruiken. En deze vanuit alle vrijheid met elkaar verbinden op misschien wel de minst voor de hand liggende manier.

007-transport

We gaan veranderen!

Samen maken we het ongrijpbare concreet. We bedenken concepten op het gebied van strategie. We creëren producten. Scenario’s. Ambities. We vinden nieuwe manieren om mensen 21st century skills aan te leren. We toetsen een idee. Voeren veranderingsvoorstellen door. We stellen het juiste team samen, ontwikkelen producten voor nieuwe markten en kijken hoe je die het beste aan de man brengt. Concrete zaken, klaar om te kunnen borgen in je eigen organisatie. Om die grote sprong voorwaarts te maken. Of om stapje voor stapje planmatig uit te rollen.

IL Figuur 21e eeuwse_DEF