IMG_4790

DAVE DAMEN

Helemaal waar... ik ben inderdaad geen consultant. Ook geen projectleider. Dave is Dave: een trendprofessional. Innovator. Creatieve duizendpoot. Een Business Developer. Verbinder van mensen, organisaties, producten en ideeën. Hij volgde de opleiding Culturele en Maatschappelijke & Vorming. Vervolgens volgde hij - nieuwsgierig als hij is - zijn eigen, unieke route. Met hoofd, hart en ziel.

MAAR ER IS MEER

Hij voerde innovaties door in het onderwijs. Werd LEGO SERIOUS PLAY® facilitator en ontwikkelde een groot aantal concepten op het gebied van innovatie en ondernemerschap.

LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) is een jonge en energieke methode om het volledige potentieel van een organisatie te benutten. Het helpt mensen bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken en bij strategische besluitvorming.

Dave Damen - LEGO Serious Play - CertifiedFacilitator - Logo_RedBlack
E-Lab 3

EN ER IS NOG MEER

Dave voelt zich thuis in strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling, innovatie- en productontwikkeling, marketing en commercie, en veranderingmanagement. Hij is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het eLAB bij Bibliotheek Rijn en Venen - een plek waar mediawijsheid, leesbevordering en 21st Century Skills samenkomen.

Geïnteresseerd?

Bel direct of maak een afspraak via de button hiernaast. Of lees meer hoe wij uw project tot een succes maken.